Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Alkemins eviga eld" by Anna Jansson # eBook PDF Kindle ePub Free

Alkemins eviga eld

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Alkemins eviga eld
  • Author : Anna Jansson
  • Release Date : January 30, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 755 KB

Description

I Anna Janssons nya Maria Wern-deckare brottas Gotlandspolisen med en mördare som visar sig följa alkemins principer. Jakten pÄ den fanatiske gÀrningsmannen rör sig frÄn ett gammalt konstnÀrskollektiv pÄ Gotland till Kosta Boda Art Hotel.
Den nu Äldrade glaskonstnÀren Justus Hartman var en av de sista alkemisterna. Det som drev honom var inte tanken pÄ guld och rikedom, utan mystiken. HÄrt förbundna, som i en sekt, höll han sina lÀrlingar.
Nu vill nÄgon ta del av den innersta hemligheten innan Justus gÄr i graven och en tidig morgon blir han bortförd frÄn Visby lasarett i en stulen fÀrdtjÀnstbuss.
Hans borson, kommissarie Tomas Hartman, söker sin farbror i MÀsterby. Allt Àr sig likt i glashyttan fast fyrtio Är förflutit. Minnet av Angelika, en förlorad kÀrlek, fÄr honom att förlora fÀstet i sitt Àktenskap. Det finns saker han aldrig har kunnat berÀtta för sin fru. En skuld som tyngt honom i alla Är.
SpÄren leder till fastlandet. En man hittas död i en glaskista pÄ Kosta Boda Art Hotel. Maria Wern inser snart att det finns en koppling mellan mordet och Justus försvinnande. Men hennes nye chef, Patrik Hedlund, leder utredningen med jÀrnhand och lÄter henne inte följa sin intuition. NÄgot som visar sig vara ett katastrofalt misstag i jakten pÄ en mördare som fanatiskt följer alkemins principer.


Download Ebook "Alkemins eviga eld" PDF ePub Kindle